Çamurlu İlkokulu
ÇAMURLU KÖYÜ / AĞRI

VİZYON

Öğrenci, Öğretmen, veli ve okul arasında tam bir bütünleşme ve iş bölümü sağlamak en önemli ilkelerimizdendir, *Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, “Hayatta en Hakiki mürşit (Yol gösterici) ilimdir “ ilkesi, tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin yol göstericisi olacaktır ve kurumumuzu bu ilke biçimlendirecektir. *Anadolu liseleri ve Üniversite sınavlarında yüksek başarı hedeflerimiz arasındadır, *Bu bilinçle yetişen gençler ülkemizde yönetime geldiğinde yeni bir dünya kurulacaktır.

MİSYON

Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelerine uygun *Milli Eğitim temel amaçları doğrultusunda, *Atatürk İlke ve İnkılapları işığında, *Bütün öğrencilerimizin sevgi,saygı ve güven ortamında öğrenmelerini sağlamak, *Özgür ve çağdaş, düşünebilen, gelişen teknolojiyi yakından takip eden, paylaşan ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek..

BAŞARILAR

Öğrencilerimiz il içerisinde yapılan aktivitelerde çeşitli başarılar göstermişlerdir.

NORMAL

08:30/14:10